Informatie
Door: birgitvdl
Blijf op de hoogte en volg Birgit
02 December 2010 | Nederland, Ossendrecht
Nog minder dan een maandje en dan is het al zover. Na lang wachten vertrek ik dan toch naar Nieuw- Zeeland. Op 31 december vertrek ik naar Nelson, een plaats op het Zuidereiland. Hier woont een tante van mijn vader en daar kan ik terecht. Vanuit daar gaan we een week naar Christchurch om vervolgens weer terug te gaan naar Nelson. Vanuit daar ga ik naar de nicht van mijn vader, die daar weer een eind vandaan woont. Hier zal ik een tijdje verblijven om daarna terug naar Nelson te gaan en daar nog een tijdje te verblijven. Vanuit al deze steden ga ik uiteraard (dag)tripjes maken.
Eerst wilde ik eigenlijk geen waarbenjijnu aanmaken, alleen werd er toch gevraagd om dit te doen. Vandaar dat ik toch een account heb aangemaakt, alleen is de vraag wel of ik daar de tijd (en het internet..) heb om daar verslagen te maken, maar daar zullen jullie vanzelf wel achter komen.
Mijn reisschema ziet er als volgt uit:
Heenreis:
31-12-2010 21.45-15.55 uur Amsterdam-Hongkong
01-01-2011 19.15-11.10 uur Hongkong-Auckland
02-01-2010 13.25-14.45 uur Auckland-Nelson
N.b. alle tijden zijn plaatselijke tijden.
Terugreis:
02-02-2010 10.10-11.25 uur Nelson-Auckland
02-02-2010 15.30-21.30 uur Auckland-Bangkok
02-02-2010 23.59-05.54 uur Bangkok-Amsterdam
Als het goed is ben ik dus weer op 3 februari terug in dit koude kikkerlandje.
Tot dusver de informatie, ik kan niet wachten om de zon en mijn familie op te zoeken.
Birgit
02 December 2010 - 18:55
Lilianne:
Hej Birgit, toch leuk om op deze site je reis te kunnen vervolgen. Of we veel zullen lezen, we merken het vanzelf wel. Ik denk dat je er wel naar uit kijkt zeker met deze temperaturen hier. Het aftellen is begonnen.......
Groetjes, Lilianne -
06 December 2010 - 09:34
Mama:
Nou Birgit, het begin is gemaakt. Nu aftellen en alles nog goed voorbereiden. Kun je eindelijk je droom in vervulling laten gaan.
Groetjes!